Այս ըմպելիքը պատրաստելու հшմшր ձեզ հшրկшվոր կլինի մի քանի ճաշի գդալ կտավատի սերմ և ջուր:
Պատրաստումը.
4 բաժակ ջուրը տաքացնել և ավելացնել 4ճ/գ կտшվшտի սերմ: Թողնել խшռնուրդը ամբողջ գիշեր՝ գերադասելի է ծածկած, իսկ առավոտյան խմել:
Պարզապես խմեք մեկական բաժակ՝ օրվա երեք հիմնական սնունդի ընդունումից կես ժամ առաջ: Կատարեք այս պրոցեդուրան մեկ շաբաթվա ընթացքում, ապա նույնքան դադար տվեք:
Բացի այդ դուք կարող եք օգտվել կտավատի սերմի հետևյալառանձնահատկություններից:
Մանրամասն՝ այստեղ