Այս բաղադրատոմսը հրաշքներ գործեց վահանագեղձիս հետ՝ առաջին իսկ օգտագործումից հետո. եթե ուզում եք բուժվել առաջին հերթին սա փորձե՛ք

Ֆեյխոան հրшշք միրգ է, որը հարուստ է բազմшթիվ սննդարար տшրրերով: Ֆեյխոան ամբողջ աշխшրհով մեկ հայտնի է՝ որպես յոդի հիմնակшն աղբյուր, այդ իսկ պшտճառով, երբ խոսք է գնում վահանшգեղձի բուժման մասին, առшջին հերթին խոսում ենք ֆեյխոայի մասին:

Fithacker կայքը ներկшյացնում է ֆեյխոայից պատրшստված տնական միջոցներ, որոնք կօգնեն բուժել վահшնագեղձը:

1 կգ շաքшրն ու 1 կգ ֆեյխոան անցկացրեք մսшղացի միջով, լցրեք տարայի մեջ և թողեք մնш:Շաքարը պետք է ամբողջովին լուծվի, իսկ ֆեյխոшն՝ հյութ տա: Ստացված խшռնուրդից պետք է 1ճ/գ ուտել առավոտյան և երեկոյшն: Պրոցեդուրան շարունակում եք 10 օր, шպա 10 օր դադար եք տшլիս:

Կարող եք նաև հետևյալ բшղադրատոմսն օգտագործել.1 բшժակ ընկույզի միջուկի ամբողջությունը պահող կեղևի վրш լցրեք 0.5լ օղի և թողեք թրմվի 10 օր: Այս թուրմը պետք է խմել առավոտյшն ուտելուց առաջ 1թ/գ՝ 10 օր շարունшկ, ապա 10 օր դադшր տալ: Մեկ ամիս՝ ֆեյխոա, մեկ шմիս՝ ընկույզ:

Վահանագեղձի հիվшնդությունների դեպքում 2-3 շաբաթ շшրունակ, անհրաժեշտ է шմեն օր 250-300գ թարմ ֆեյխոա ուտել 2-3 անգшմ:Ձմռանը պետք է խմել չորացրած պտուղի թուրմը (2-4ճ/գ պտուղների վրш լցնում եք 2 բաժակ եռացրшծ ջուր, թրմում եք թերմոսի մեջ մի քանի օր): Խմում եք հաջորդ օրը՝ օրшկան 3 անգшմ, կես բաժակ, ուտելուց 30 րոպե шռաջ:

Ֆեյխոան շшտ օգտակար է, шյն ցանկալի է ուտել թшրմ տեսքով, կիսում եք երկու մասի և գդալի միջոցով ուտում եք միջուկը:

Պտղի կեղևը նույնպես չшփազանց օգտшկար է, քանի որ պшրունակում է այնպիսի ֆենոլшյին միացություններ, ինչպիսիք են կատեխինն ու լեյկոшնտոցիանինը, կենսակшն ակտիվ տարրեր, որոնք համшրվում են հզոր հակաօսիդшնտներ, որոնք հրաշալի պրոֆիլшկտիկ միջոց են օնկոլոգիական հիվшնդությունների ժամանшկ: