Մածունով գшթա՝ շատ փափուկ եւ համեղ. ներկայացնում ենք լավшգույն բաղադրшտոմսը…
Մածունով գաթա շատ փափուկ եւ համեղ …
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.
Խմորի համար՝
1. 2 հատ ձու
2. 400 գ մածուն կամ թթվասեր
3. 300 գ կարագ
4. 5 -6 բաժակ ալյուր
6. 1 թեյի գդալ սոդա ,1 թեյի գդալ վանիլին
Ինչպես շատ հեշտությամբ պատրաստել մածունով հայկական գաթաArena News
խորիզի համար՝
1.1,5 բաժակ շաքարավազ
2. 1 բաժակ ալյռւր
3. 4 ճ գ ձեթ վանիլին
Պատրաստման եղանակը՝ տեսանյութում.