Եթե սիրում եք մածունով գшթա, պահպնшեք այս բաղադրատոմսը… աննկարագրելի հшմեղ ու ախորժելի է ստացվում

Մածունով գшթա՝ շատ փափուկ եւ համեղ. ներկայացնում ենք լավшգույն բաղադրшտոմսը…

Մածունով գաթա շատ փափուկ եւ համեղ …

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

Խմորի համար՝

1. 2 հատ ձու

2. 400 գ մածուն կամ թթվասեր

3. 300 գ կարագ

4. 5 -6 բաժակ ալյուր

6. 1 թեյի գդալ սոդա ,1 թեյի գդալ վանիլին

Ինչպես շատ հեշտությամբ պատրաստել մածունով հայկական գաթաArena News

խորիզի համար՝

1.1,5 բաժակ շաքարավազ

2. 1 բաժակ ալյռւր

3. 4 ճ գ ձեթ վանիլին

Պատրաստման եղանակը՝ տեսանյութում.