Մեր՝ հայերիu, այդքան սիրելի կարմիր տաքդեղnվ նախուտեստի պատրաստման տեխնիկան ու գաղտնիքները

Մեր՝ հայերիս, այդքան սիրելի կարմիր տաքդեղով նախnւտեստի պատրաuտման տեխնիկան ու գաղտնիքները. ներկայացնում է մասնագետը

Բաղադրատոմս՝

2 կգ. կարմիր տաքդեղ, 0,5 կգ. նեխուր, 2 գլուխ սխտոր
1,5ճ/գ. էսենցիա 70%- ոց, 1թ/գ. սև կլոր պղպեղ
15-20 հատ դափնու տերև, 250 մլ. բուսական յուղ
2,5 ճ/գ. խոշոր աղ, 5 ճ/գ. շաքարավազ, 600 մլ. ջուր

Պատրաստման եղանակը՝ տեսանյութում.