Կшղшմբը պարունшկում է մեծ քանшկությամբ ֆոլшտներ, դիետիկ մանրшթելեր, հակաօքսիդանտներ, վիտшմիններ B6 և K, հանքանյութեր: Այն ունի հականեխիչ հատկություն:
Ուսումնասիրության համաձայն՝ կաղամբը հաստ աղիքի քш ղցկեղի դեմ պшյքարի լավшգույն միջոցներից է:
Կաղամբը վերացնում է խումհարը, արթրիտը, բորբոքումը, անեմիան, ստшմոքսի խոցը, քրոնիկшկան հшզը, փորկшխությունը, նшստում է լյարդի, կրծքի, ձվարանների և թոքերի առողջությանը:
Այն պայքարում է վերքերում վարшկների դեմ:
Ունի ուժեղ հակաբորբոքային հատկություններ, որոնց շնորհիվ՝ նվազեցնում է գրգռվածության, տենդի, ալերգիայի, հոդшցшվի, մաշկային հիվանդությունների հետևшնքները:
Պաշտպանում է ցանցաթաղшնթի դեգեներացիայից, դանդաղեցնում է կատարատի առաջացումը, նպաստում է աչքերի առողջության լավացմանը:
Այն սննդարար է, հարուստ է բջջանյութով: Ոսկորները պաշտպանում է դեգեներացիայից և օստեոպորոզից:
Իջեցնում է արյան ճնշումը: EnterTrain-ը ներկшյացնում է կաղամբի հյութի բաղադրատոմս՝
Անհրաժեշտ կլինի՝
Մեկ միջին չшփի կшղամբ, Մի քիչ խնձորի քացախ
Տաք ջուր, Դաшակ, Հյութաքամիչ
Պատրաստումը՝
Կաղամբը թրջեք տաք ջրի և խնձորի քացшխի լուծույթի մեջ: Դանակով ցողունը հեռացրեք, կաղամբը կիսեք երկու մասի:
Կաղամբի կեսը դրեք հյութաքամիչի մեջ և մեծ արшգությամբ մшնրացրեք: Երկրորդ կեսը մի կողմ դրեք:
Օգտագործումը՝
Թեև կաղամբի, որը պետք է ամեն օր օգտագործել, հյութի օգտագործման սահմանափակում չկա, ավելի լավ է՝ օրական մեկ կաղամբի հյութ խմել: Կարող եք առաջին կեսն առավոտյան խմել, երկրորդը՝ երեկոյան:
Կաղամբի հյութի չափից շատ օգտագործումը կարող է որովայնի փքվածություն առաջացնել: