Մեղրաջրի անհավшնական oգտшկшր հшտկությունները. իմшնшլnւց հետո բnլnրդ կսկսեք oգտшգործել

Մեղրшջուրն օգնում է նիհարել, օրգանիզմից հեռшցնել մակшբույծներին, կшրգшվորել ստամոքսա-աղիքային տրակտի աշխատանքը, բարձրшցնում է կենսունակությունը: Այն իրոք հրաշալի բժշկական միջոց է: Անհնար է թերագնահատել դրա բարենպաստ ազդեցությունն օրգանիզմի վրա: Իհարկե, մեղրաջրի օգտակարությունն ուղղակիորեն կախված է մեղրի որակից:

Անհրաժեշտ է ընդամենն առավոտյան մեկ թեյի գդալ մեղրը լուծել մեկ բաժակ ջրում: Ստացվում է 30%-ոց մեղրի լուծույթ: Մեղրը ջրի մեջ ձեւավորում է կլաստերի հանգույցներ: Մեղրաջուրն օրգանիզմը կլանում է արագ եւ ամբողջովին:

Մեղրաջրի օգտակարությունը

Կարգավորում է մարսողությունը: Բարելավում է ստամոքսի աշխատանքը: Բարձրացնում է իմունիտետը, հրաշալի միջոց է խրոնիկ մրսածության եւ բրոնխիտի դեմ: Ունի հակամանրէային, հակավիրուսային եւ հակասնկային ազդեցություն: Կարգավորվում է հաստ աղիքի աշխատանքը: Մեղրը խոնավածուծ է, հավաքում է ջուրը, այդ պատճառով գիշերը երիկամն ու միզապարկը դատարկվում են եւ հանգստանում:

Մեղրաջրով սրբում են դեմքը: Այն սնուցում է մաշկը, դարձնում այն ավելի փափուկ, թավշյա եւ նուրբ: Այն բնական կոսմետիկա է՝ ամենահին եւ միեւնույն ժամանակ ամենաժամանակակից:

Մեղրի եւ դարչինի հրաշագործ խառնուրդը

Հայտնի է, որ մեղրն ու դարչինը բուժում են շատ հիվանդություններ: Հնադարյան բժշկության մեջ հարյուրամյակներ օգտագործել են մեղրը։

Ժամանակակից գիտնականները նույնպես խոստովանում են մեղրի օգտակարությունը բոլոր տեսակի հիվանդությունների բուժման մեջ: Արդի գիտությունն ասում է՝ թեեւ մեղրը քաղցր է, սակայն նրա որոշակի քանակը՝ որպես դեղամիջոց, չի վնասի շաքարային դիաբետով հիվանդներին:

Ծանուցում

Մեղրը պետք է լինի բնական եւ չպաստերիզացված: Շատ լավ կլինի, եթե գնեք այն մեղրը, որի պիտակի վրա գրված է «Չմշակված»: Տարբերությունն այն է, որ մեղրի պաստերիզացիան չեզոքացնում է բոլոր ֆերմենտները:

Քաշի կորուստ

Ամեն առավոտ, նախաճաշից կես ժամ առաջ, դատարկ ստամոքսին եւ գիշերը քնելուց առաջ խմել մեղրի եւ դարչինի խառնուրդը՝ նախապես եռացրած ջրի մեջ լցված: Դրա հաճախակի օգտագործումը թույլ չի տա ճարպ կուտակել:

Պատրաստման եղանակը.

Խառնուրդը պետք է պատրաստել գիշերը քնելուց առաջ:

Մանրամասն ՝ այստեղ